ارتباط میان مصرف میوه و سبزیجات با مدت زمان خواب-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ارتباط میان مصرف میوه و سبزیجات با مدت زمان خواب

یافته‌های پژوهش جدید پژوهشگران دانشگاه هلسینکی در فنلاند، ارتباط میان مصرف میوه و سبزیجات با مدت زمان خواب را تایید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلامتی به رژیم غذایی سالم و ورزش و خواب کافی بستگی دارد و پژوهش‌ها ارتباطی واضح بین آنها نشان می‌دهد. تغذیه خوب، انرژی لازم برای ورزش را فراهم می‌کند و بسیاری مردم معتقدند که ورزش کافی باعث می‌شود آنها بتوانند به اندازه کافی بخوابند.

خواب به بدن ما این فرصت را می‌دهد که توان خود را بازیابی کند. قلب، رگ‌های خونی، ماهیچه‌ها، سلول‌ها، سیستم ایمنی، توانایی‌های شناختی و توانایی‌های حافظه‌سازی، برای عملکرد مطلوب به خواب منظم و سالم بستگی دارد؛ ضمن اینکه خواب برای ترمیم آسیب دی‌اِن‌اِی که در هنگام بیداری رخ می‌دهد، مهم است.

پژوهش‌های اخیر حاکی از این است که بی‌خوابی و کم‌خوابی در میان بزرگسالان به دلیل عواملی مانند استرس، مصرف فست‌فود‌ها و سبک زندگی کم‌تحرک، رایج‌تر شده است. همچنین کم‌خوابی به موضوعی نگران‌کننده برای سلامت عمومی تبدیل شده که با افزایش بیماری‌های قلبی‌عروقی و کاهش توانایی شناختی، مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که مردم روزانه حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف کنند.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد بزرگسالان در بسیاری کشورها، حداقل میزان مصرف را رعایت نمی‌کنند. براساس پژوهش‌های جدید، فقط ۱۴ درصد از مردان و ۲۲ درصد از زنان فنلاندی کمترین میزان توصیه‌شده روزانه انواع توت‌ها، میوه‌ها و سبزیجات را مصرف می‌کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار